Canon Roadshow esittelee tulostusratkaisuja

25.9.2020 10:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Toinen Roadshow-autoista esittelee arkkitulostusratkaisuja kyydissään monikäyttöinen imagePRESS C165 sekä esimerkiksi julistetulostukseen soveltuva imagePROGRAF TM-205. Kuva: Canon.

Canon kiertää seuraavien kuukausien ajan Suomea kahden ratkaisuesittelyyn varustellun kuorma-auton voimin parkkeeraten kiinnostuneiden asiakkaiden etuoville. Toisessa autossa pääsee Canonin asiantuntijoiden avulla tutustumaan Colorado 1650 -suurkuvatulostin sovelluksineen. Toisessa autossa esitellään valmistavan teollisuuden ja luovan alan arkkitulostusratkaisuja.

– Tämä on ainutkertainen tilaisuus asiakkaillemme ympäri Suomea päästä tutustumaan uuteen Colorado 1650 -tulostimeen ja sen mahdollistamiin ratkaisuihin. Tulostin oli mukana keväällä Sign, Print & Pack -messuilla Helsingin messukeskuksessa, mutta nyt laitteeseen pääsee tutustumaan helposti maakunnissa yrityksen omalla pihalla. Lisäksi voimme paneutua asiantuntijoidemme kanssa asiakkaan omiin tarpeisiin heille sopivana ajankohtana ja meillä on aikaa pohtia juuri heidän ideoitaan, toteaa tuotantotulostamisen liiketoimintayksiköstä vastaava Petri Hyvärinen innostuneena.

Kiertue mahdollistaa myös keskustelun Canon Oy:n alueellisen verkoston ja jälleenmyyjien sekä heidän asiakkaidensa välillä, sillä mukana on myös kumppaneita ympäri Suomea. Erityisesti monipuoliseen ja laadukkaaseen toimistotulostamiseen soveltuvaa imagePRESS-tulostinta pystytään esittelemään monenlaisille, eri toimialoilla toimiville yrityksille, sillä laitteen tarjoamat tulostusmahdollisuudet ja ominaisuudet ovat laajat.

– On erityisen hienoa päästä keskustelemaan suoraan asiakkaiden kanssa laadukkaan tulostamisen, niin kutsutun ”value printin” eli liiketoiminnalle arvokkaan tulostamisen mahdollisuuksista. Tällaisia tarpeita on esimerkiksi kiinteistövälityksen ja suunnittelun sekä valmistavan teollisuuden toimialoilla, kuvaa jälleenmyynnistä vastaava Petteri Koli kiertueen merkitystä asiakkaille ja kumppaneille.

Canon Oy:n tulostamisen Roadshow-kiertue käynnistyy viikolla 39, ja ratkaisuihin pääsee tutustumaan ottamalla suoraan yhteyttä Roadshow-autojen vastuuhenkilöihin.

Share: