CAD-GIS tuotantoratkaisujen demorekka kiertueella

25.1.2018 08:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Hewlett-Packardin skannaus- ja tulostusratkaisuja esittelevä HP PageWide XL -minirekka saapuu jälleen Keski-Euroopasta Suomeen kevätkiertueen merkeissä. Jo toista vuotta ympäri Eurooppaa kiertänyt esittelykokonaisuus havainnollistaa CAD-GIS ammattilaisten luona tulostusjärjestelmän mahdollisuuksia.

Skannerin, pigmenttipohjaisen tulostimen, ohjelmistojen ja viimeistelylaitteiden sekä arkea helpottavan ennakkohuoltojärjestelmän kattava kokonaisuus tekee tiedotteen mukaan suurkuvien tallentamisesta, arkistoinnista ja kopioinnista käyttäjilleen aiempaan helpompaa ja tuotantokustannuksiltaan jopa 50 % edullisempaa aineiston koosta tai värillisyydestä riippumatta.

HP esittelyrekan kyydissä kiertää integroidulla suurkuvaskannerilla ja HP SmartStream -työnkulkuohjelmistolla varustettu HP PageWide XL 5100 MFP CMYK -monitoimitulostin. Kyydissä on myös yksityiskohtaisesti tekniikan tunteva asiantuntija ja sertifioidun myyntiorganisaation, Seri-Deco Oy:n edustaja.

– Halusimme tuoda tekniikan ja järjestelmäkokonaisuuden lähelle suurkuvaratkaisuja tarvitsevien arkea. Esittelyn aikana ehdimme kahvikeskustelun merkeissä perehtyä niin tuotantotekniikkaan kuin pohtia digitointia ja aineistohallintaa organisaation tarpeiden mukaan, kertoo Jari-Pekka Koskenmies HP Suomen organisaatiosta.

Juha Myllyniemi Seri-Decosta kertoo HP PageWide XL kiertueen tarkan aikataulun tarkentuvan lähiviikkoina ja reitin määräytyvän pitkälti ennakkovarattujen esittelyjen mukaan. Tukkuri tiedottaa tarkemmista ajankohdista eri viestintämedioidensa kautta talven aikana.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: