Brändättävät kasvomaskit käyvät kaupaksi

21.12.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Coloron DropStopper -kasvomaski on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski. Kuva: Coloro.

Mainoslahja-alan ja painoalan yritykset ovat kehittäneet uutta liiketoimintaa monenlaisista koronaviruksen leviämistä torjuvista turvatuotteista. Kasvomaskit omalla painatuksella ovat tekstiilipainamisen taitajille uusi menestystuote, jota voi tilata suoraan verkkokaupoistakin.

Kasvomaskisuositukset ja koronan toinen aalto ovat saaneet yritykset tilaamaan kasvomaskeja henkilökuntansa suojaksi. Omalla painatuksella varustettuna ne ovat myös brändiviestinnän väline. Myös kuluttajat tekevät tai teettävät personallisia kasvomaskeja itselle. Niistä on tulossa suorastaan muoti-ilmiö.

Coloron DropStopper -kasvomaski on Suomessa suunniteltu ja valmistettu maski, jonka voi brändätä juuri sellaiseksi kuin haluaa. Kaksinkertaisesta kankaasta valmistettu maski tiivistyy hyvin kasvoille, ja nenän päällä olevassa osassa on muotoiltava, metallinen vahvike. Kangas on antibakteerinen ja minimitilausmäärä 100 kpl.

Grano on nyt lisännyt valikoimaansa aikuisten brändättävät kasvomaskit, jotka ovat laadukkaita kaksikerroksisia kansanmaskeja. Tiedotteen mukaan maskin suojaustehokkuus on yli 85 %. Maskit ovat tilattavissa verkkokauppa GranoShopista. Tilausmäärä on 20–150 maskia kerrallaan. Materiaalin valmistaja on Ahlstrom-Munksjö Tampere.

Pinpops tarjoaa logolla painettuja kasvomaskeja monella eri materiaalilla. Polyesterissä on vaihtoehtona myös 100 % kierrätysmuovi rPET. Yritys muistuttaa asiakkaita siitä, että kankainen kasvomaski ei ole varsinainen hengityssuojain. Suodatintaskulliseen malliin voi kyllä asettaa kertakäyttösuodattimen.

Silkki Sampo tarjoaa sublimaatiopainettuja kangasmaskeja, jotka on tehty rPET-materiaalista ja puuvillasta. Painatus voidaan tehdä etupuolella ja kudotun etikettimerkin saumaan.

Brändättyjä kasvomaskeja tarjoavat myös mm. Marrow, Mediawear, Nisa-Tuote ja Suomen Kolibri.

Share: