Bemis Valkeakoskelle Full HD Flexo -sertifikaatti

29.11.2013 08:41Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Bemis Valkeakoski Oy on saavuttanut yhteistyökumppaninsa Marvacon kanssa pakkauspainomaailmassa tavoitellun Full HD Flexo -kumppanuussertifikaatin. Sen myöntää belgialainen Esko, ja sertifikaatti on maailmanlaajuisesti laatuaan kolmas.

Full HD Flexo on uutta teräväpiirtotekniikkaa, joka esiteltiin vuonna 2012 aiemman HD Flexon kehittyneemmäksi seuraajaksi. Parannusten myötä Full HD Flexo -sertifikaatin kriteerien täyttävät painotyöt ovat murtaneet perinteisiä laadullisia raja-aitoja. Tulokset mahdollistavat entistä helpommin esimerkiksi syväpainotöiden siirtämisen fleksopainatukseen.

Full HD Flexon sertifioinnin kriteerit ovat laadullisesti entistä vaativammat ja kvalifiointiprosessi kestää viikkoja, koska kriteerit vaativat useita erillisiä painotyönäytearviointeja.

HD-Flexo ja Full HD Flexo on belgialaisen Eskon kehittämä menetelmä, joka tuo uusia ratkaisuja aiemmin fleksopainatuksessa esiintyneisiin raja-alueiden ongelmiin ja laajentaa sen käyttöaluetta entisestään. Pakkausten ulkoasussa laadun kohoaminen tulee näkymään entistä täyteläisimpinä ja sävy- sekä kontrastirikkaampina painatuksina ja tarkempina yksityiskohtina.

Bemis Valkeakoski kuuluu 12 maassa toimivaan Bemis-konserniin, joka tuottaa joustavia pakkauksia ja painetta kestäviä etikettimateriaaleja.

Kuvassa oikealta Marko Hopia ja Ville Vilen Bemis Valkeakoski Oy:stä sekä Tomi Havia Marvaco Oy:stä.

Share: