Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Avery Dennisonilta vegaanisia etikettejä

3.2.2022 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vegaaniset etiketit soveltuvat kauneusalalle, viineihin, väkeviin juomiin, muihin juomiin ja elintarvikkeisiin. Kuva: Avery Dennison.

Vegaanisen ruuan suosio kasvaa, ja nyt myös sen pakkaukseen voidaan laittaa vegaaninen etiketti. Avery Dennison on lanseerannut ensimmäisenä sertifioidun tuotevalikoiman vegaanisia etikettejä. Ne eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Etiketin ainesosia ei ole tiedotteen mukaan myöskään testattu eläimillä eikä niissä ole käytetty eläinperäisiä GMO-raaka-aineita. Näistä syistä uusi etikettivalikoima on saanut Vegan France -järjestön Eve-Vegan sertifioinnin.

Avery Dennison tuo markkinoille aluksi kuusi etikettien paperimateriaalia, kolme liimaa ja kaksi lineriä. Asiakas voi yhdistellä niitä tarpeen mukaan. Kaikki tuotteet tarjoavat käytössä samantasoisen toiminnallisuuden kuin ei-vegaanit tuotteet.

Etiketit soveltuvat kauneusalalla, viineihin, väkeviin juomiin, muihin juomiin ja elintarvikkeisiin. Ne tarjoavat valmistajan mukaan ainutlaatuisen myyntivaltin brändeille, sillä koko tuote voi olla vegaaninen pakkausta myöten.

Array
Share: