Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Asuntosäätiön lehti paras organisaation oma media

28.11.2022 10:18Uutiset » Tuotteet ja palvelut

 

Oma Media- kilpailussa oli mukana 29 organisaatioiden omaa mediaa. Kuva: ProCom.

Vuoden 2022 Oma Media -kilpailun voiton veivät eri kategorioissa kilpailleet Asuntosäätiön Kotimaisema-lehti sekä Vaisalan vuosikertomus. Oma Media -arvion järjestää ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry.

Kotimaisema-lehteä tuomaristo kiittelee erityisesti korkeatasoisesta, selkeästä ja ajankohtaisesta sisällöstä, joka on laadukkaasti rakennettu. Lehdestä välittyy kodikas tunnelma ja inhimillinen ote, ja sen visuaalinen ilme on pienintä yksityiskohtaa myöten hiottu.

Vaisalan vuosikertomus voitti vuosikertomusten kisan tyylikkäällä, huolellisesti tehdyllä ja helposti lähestyttävällä sisällöllään. Sisällöstä välittyy vakuuttavalla tavalla sitoutuminen kestävään kehitykseen, jonka lisäksi tuomaristo ihastui kokonaisuutta tukevaan upeaan grafiikkaan.

Oma Media -arviossa oli mukana tänä vuonna verkkosivuja, lehtiä ja podcasteja. Vuosikertomukset kisasivat omassa sarjassaan. Tuomariston puheenjohtajan Raine Tiessalon mukaan laadukkaimmille medioille yhteistä on se, että ne lähestyvät omaa aihealuettaan monipuolisesti ja rehdisti.

– Olen ilahtunut siitä, että yhä useampien organisaatioiden viestinnässä ja sisällöissä on journalistisia piirteitä. Uskottavuus ja merkityksellisyys vahvistuu, kun aiheita lähestytään laajemmin kuin omasta kapeasta näkökulmasta ja organisaation toiminta kytketään osaksi laajempaa yhteiskunnallista kontekstia, Tiessalo sanoo.

Tuomaristo antoi kunniamaininnat neljälle medialle, jotka olivat SOK:n Ässä-lehti, Ifin Pikakahvit-podcast, Suomen asianajajaliiton Advokaatti-verkkolehti sekä Fingrid-lehti. Vuosikertomuksista kunniamaininnat annettiin Fingridille ja Sitowiselle.

Array
Share: