Asumislehdille yhteinen verkkopalvelu

10.12.2015 08:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Avotakka-lehti on suurimpia asumisen lehtiä Suomessa.
Avotakka-lehti on suurimpia asumisen lehtiä.

A-lehdet avaa tammikuussa 2016 uuden asumisen verkkopalvelun Meilläkotona.fin. Siihen yhdistetään yhtiön viiden asumisen lehden verkkosisällöt. Sivustolle tuottavat sisältöä myös bloggarit. Samantyyppisiä esimerkiksi ruokaan keskittyviä lehtien portaaleja ovat avanneet myös muut kustantajat.

Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistävät asiantuntemuksensa ja sisältönsä. Vastaavaa palvelua ei A-lehtien mukaan ole Suomen markkinoilla.

Sivusto kokoaa yhteen sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen sisällöt ja ratkaisut. Sivustolle tulee myös Koti-TV, joka tarjoaa kuluttajille viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä.

Palvelun sisällöstä vastaavat tiedotteen mukaan ammattitoimittajat sekä 16 asumisesta, sisustuksesta ja puutarhasta bloggaavaa mielipidevaikuttajaa. Meilläkotona.fi pitää sisällään myös uudenlaisia mediaratkaisuja. Esimerkiksi Talohaku-palvelu kokoaa talovalmistajien mallistot ja helpottaa kuluttajan valintoja.

Share: