Asennusdemoja ja yliteippausta Sesomalla

6.9.2016 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Autojen tummennuskalvoilla estetään häikäisyä ja UV-säteilyä. Kuva LLumar.
Autojen tummennuskalvoilla estetään häikäisyä ja UV-säteilyä. Kuva LLumar.

Sesoman Demopäivät tarjoavat runsaasti tietoa ja käytännön oppia kalvojen asentajille. Sesoma järjestää myös kaksi autojen yliteippauskilpailua.

Jusslan Demopäivien aikana 8.-9.9. Sesoman tiloissa esitellään puolen tunnin tehokkaissa asennusdemoissa LLumar-turva- ja tasolasikalvot, autokohtaisesti muotoonleikatut LLumar PPF -maalinsuojakalvokitit sekä Arlon-yliteippauskalvot.

Demoissa käydään läpi tämän päivän asennustekniikat, oikeat työkalut sekä tuotetieto, joka jokaisen asentajan tulee kalvoista tietää. Käynnissä on myös kaksi yliteippauskisaa #rullamulle ja #pakunkylki. #Rullamulle-kilpailun palkinnot jaetaan perjantaina 9.9.

Konepuolella edustettuna ovat ensi kertaa Sesomalla nähtävät Summa F-Series leikkuupöytä ja Mutoh VJ-1638UH UV LED -hybriditulostin. Lisäksi konedemoissa esitellään perusvarma Mutoh ValueJet -sarja sekä viimeistelijät laminaattoreista leikkureihin, arkittajiin ja prässeihin.

Materiaaleista esillä ovat mm. kerrostettavat magneettiratkaisut, staattiset ja optisesti kirkkaat cling-materiaalit, Sesoman uudet tulostuspaperit, -kalvot, laminaatit sekä laaja valikoima levymateriaaleja yhteistyössä Kalustemuovi Virtalan kanssa.

Share: