Arctic Paperilta uusi tuoteperhe pakkauksiin

16.10.2013 15:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Ruotsalainen paperitehdas Arctic Paper Grycksbo on esitellyt uuden tuoteperheen pakkauksille. AP-Tec -tuoteperheen kartongit ja paperit tarjoavat korkeaa bulkkisuutta ja hyvää painettavuutta. Nämä ominaisuudet perustuvat yhtiön uniikkiin päällystystekniikkaan.

Arctic Paperin tuotepäällikkö Jaana Ahlroosin mukaan tehdas on vuoden ajan tehnyt laajoja markkinaselvityksiä ja teknisiä kehitysohjelmia sekä tehtaalla että pakkausvalmistajien laitteilla.

– Uniikki päällystystekniikkamme tuottaa erinomaista painojälkeä ja korkeampaa bulkkisuutta kuin yleisesti käytetty toinen päällystysmenetelmä. Keskitymme pakkausalan osa-alueisiin, joissa tarvitaan korkeaa valkoisuutta, hyvää painojälkeä ja hyvää ajettavuutta.

Uusista tuotteista AP-Tec Liner on päällystetty, täysin valkaistu kartonki. Se soveltuu erityisesti aallotuskartongin päällystämiseen. AP-Tec Pack on kaksipuolinen, päällystetty vahva kartonki, ja soveltuu erityisesti pienempiin pakkauksiin. Kolmas tuote AP-Tec Flex on päällystetty pakkauspaperi, ja se soveltuu mm. laminointiin ja joustopakkauksiin.

Kaikki uudet tuotteet on tehty alkuperäisestä kuidusta.

Kuva: AP-Tec tuoteperheen malleja, Arctic Paper.

Share: