Apu Juniori -lehti ja HJK yhteistyöhön

25.2.2019 07:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Apu Juniori on uusi lasten ajankohtaislehti, jonka kehittämiseen ovat osallistuneet 7-12-vuotiaat lapset ympäri Suomen. Kuva: A-lehdet.

Alakoululaisten ajankohtaislehti Apu Juniori ja HJK:n junioritoiminta aloittavat yhteistyön. Sen tavoitteena on kannustaa lapsia lukemaan ja liikkumaan sekä tukea samalla HJK:n juniorijoukkueiden toimintaa.

Yhteistyö tarkoittaa, että HJK:n juniorijoukkueilla on mahdollisuus ansaita rahaa myymällä Apu Juniorin tilauksia. Jokaisesta myydystä Apu Juniori-lehden vuosikerrasta tilitetään puolet suoraan joukkueille. Kampanja kestää maaliskuun ajan.

Kumppanuus pitää sisällään myös erilaisia tempauksia ja sisältöjä Apu Juniori -lehdessä. Liikunnalla on positiivisia vaikutuksia lapsen kehitykseen ja se edistää tutkimusten mukaan myös lapsen lukutaitoa.

– Haluamme tehdä konkreettisia tekoja lukemisen edistämiseksi. Yhteistyössä HJK:n junioritoiminnan kanssa voimme kannustaa lapsia liikunnan ohella myös lukuharrastuksen pariin, sanoo Avun ja Apu Juniorin päätoimittaja Marja Aarnipuro.

Kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä Apu Juniori on uusi lasten ajankohtaislehti, jonka kehittämiseen ovat osallistuneet 7–12 vuotiaat lapset ympäri Suomen. Lehdestä ilmestyy 24 numeroa vuodessa.

Share: