Apteekkikustannus laajentaa lehdistä tv-mainontaan

24.11.2015 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
ApteekkiNyt-asiakaslehteä jaetaan kotitalouksiin.
ApteekkiNyt-asiakaslehteä jaetaan kotitalouksiin.

Kolmea terveysalan lehteä julkaiseva Apteekkikustannus on solminut yhteistyösopimuksen Apteekkimedian kanssa. Sopimuksen myötä Apteekkikustannus vastaa jatkossa mediamyynnistä Apteekkimedian yli 200 apteekissa sijaitsevaan televisiokanavaan.

Apteekkikustannus on myös sopinut järjestelystä, jossa Apteekkimedian liiketoiminta siirtyy tulevaisuudessa kokonaan Apteekkikustannuksen omistukseen. Apteekkimedia kuuluu nyt Terve media -kustannusyhtiöön.

Apteekkikustannus lanseerasi vuoden 2015 alussa ApteekkiNyt-asiakaslehden myös ketjuihin kuulumattomille apteekeille. Syksyllä yhtiö ilmoitti julkaisevansa lehteä jatkossa myös ruotsinkielisenä ApoteksNytt-lehtenä. Julkaisut ovat apteekeille yksilöityjä asiakaslehtiä, joita jaetaan kotitalouksiin 43 apteekkitoimipisteen toimialueella eri puolilla Suomea. ApoteksNytt-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa yhtä aikaa ApteekkiNyt-lehden kanssa. Lehtien yhteenlaskettu painos on noin 200 000 kappaletta.

Apteekkikustannus hankki viime keväänä omistukseensa myös vuodesta 2008 ilmestyneen terveysalan ilmaisjakelulehden Terve Potilas ja uudisti sen ulkoasun, rakenteen ja nimen. Lehti ilmestyy jatkossa nimellä TerveysNyt.

Share: