Antibakteerikalvolla kysyntää asiakaspalvelussa

6.4.2020 17:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Maksupäätteitä ja niitä käyttäviä asiakkaita voi suojella bakteereja tappavalla kalvolla. Kuva: Adworks.

Turkulainen Adworks tarjoaa antibakteerikalvoa kohteisiin, joissa ihmiset joutuvat kosketuksiin erilaisten pintojen ja näppäimistöjen kanssa. Kalvolla voi suojata esimerkiksi maksupäätettä virukselta. Samalla suojataan laitetta kosteusvaurioilta, mitä desinfioidessa voi syntyä.

– Käyttämämme antibakteerikalvo on testattu ISO 22196 -standardin mukaisesti bakteereita vastaan ja sen toiminta-aika on normaalikäytössä jopa 5 vuotta. Toiminta perustuu kalvon sisältämien hopeaionien vapautumiseen kalvon pinnalta, jolloin ne tunkeutuvat bakteerin kapselin ja soluseinien läpi, kertoo Henri Arvonen Adworksiltä.

Adworksin rakentamaan koronatuotevalikoimaan kuuluvat myös pleksistä tehdyt pisarasuojat ja turvavälistä varoittavat lattiatarrat. Niitä voi räätälöidä asiakkaan toiveen mukaisesti.

Yritys on myös innovoinut etäpalavereihin taustaseinän. Sen avulla ei tarvitse murehtia palaverin taustalla näkyvästä tilasta. Valittavana on valmiina neljä roll up -taustaa: koivikko, merimaisema, tiiliseinä ja vuoristo! Taustaseinän saa myös yrityksen omalla ilmeellä.

Share: