Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalis julkisti uuden painotyökilpailun

17.3.2022 10:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis International on lanseerannut uuden kansainvälisen Antalis Creative Power Awards -painotyökilpailun, joka on voimassa 1.3.-31.5.2022 välisenä aikana 35 eri maassa. Kilpailussa on neljä pääkategoriaa, joissa arvioidaan suunnittelua, paperinvalintaa ja toteutusta. Kilpailuun voi osallistua Antaliksen papereille ja kartongeille painetuilla töillä.

Suomesta kilpailuun hyväksytään painotyöt, joissa on käytetty joitakin seuraavista Antalikselta ostetuista papereista tai kartongeista: Conqueror, Curious Collection, Invercote, Keaykolour, MetsäBoard, Nautilus, Olin Design, Olin Origins, Pop’Set, Rives, Rives Sensation, Serimatt tai Terreus. Töiden pitää olla valmistunut 1.1.2021 – 31.5.2022 välisenä aikana.

Kilpailun kategoriat ovat: Reports & Publishing, Brand Identity & Stationary, Mailers & Invitations sekä Packaging & Promotional. Lisäksi on mahdollisuus osallistua erikoiskategorioihin: Eco Conception, Creative Paper Stories ja Design for Good. Teknisesti kilpailun hienoin työ palkitaan Print Excellence -erikoispalkinnolla.

Osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden laajaan medianäkyvyyteen ja erilaisiin palkintoihin. Kilpailun puitteissa järjestetään myös webinaareja.

– Uskon, että tällaista kilpailua on jo kaivattu. Antalis Creative Power Awards -kilpailun myötä pyrimme nostamaan esiin luovuutta ja osaamista sekä korostamaan korkealaatuisen painetun viestinnän vaikuttavuutta, toteaa Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Array
Share: