Antalis järjestää sisustussuunnittelun kilpailun

27.9.2019 10:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vuoden 2017 kilpailuun osallistui mm. Heikki Kuisman suunnittelema ja Digihessu Oy:n toteuttama Länsisataman sisääntulon sisustus. Kuva: Digihessu.

Antalis-konserni haluaa vahvistaa asemaansa sisustussuunnittelun markkinalla ja järjestää Antalis Interior Design Award 2019 -kilpailun. Tämä toisen kerran järjestettävä kilpailu kokoaa yhteen erilaisiin tiloihin tehtyjä ainutlaatuisia ja persoonallisia sisustustoteutuksia ympäri maailmaa. Kilpailu käynnistyy 1.10.

Antalis Interior Design Award -kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja se oli tiedotteen mukaan menestys. Kilpailuun osallistui lähes 350 projektia 29 eri maasta. Antalis Interior Design Award -kilpailusivustolla oli 40 000 kävijää, ja lisäksi kilpailulla oli laajaa media- ja some-näkyvyyttä.

Arkkitehdit, suunnittelijat, tulostajat, yritykset ja alan oppilaitokset kutsutaan osallistumaan kilpailuun 1.10.2019-31.1.2020 välisenä aikana. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on, että 1.1.2018 jälkeen toteutetussa/käynnistetyissä projektissa on käytetty vähintään yhtä Antaliksen valikoimaan kuuluvaa materiaalia.

Omaperäisyys ja kekseliäisyys ovat Antalis Interior Design Award –kilpailun tunnusmerkkejä. Luovimmat, innovatiivisimmat ja lahjakkaimmat projektit valitseva tuomaristo koostuu maailmalla tunnetuista merkittävistä kansainvälisistä design-alan toimijoista.

– Vuonna 2017, jolloin kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran, mukana oli kahdeksan projektia Suomesta. Uskon, että sen jälkeen tietämys personoidun sisustamisen mahdollisuuksista on huomattavasti lisääntynyt ja varmasti myös projekteja on valmistunut melkoinen määrä. Nyt ne kannattaa kaivaa esiin ja laittaa mukaan kilpailuun, sillä tekijöillä on hyvät mahdollisuudet saada kilpailusivuston ja viestinnän kautta lisää tunnettuutta ja kontakteja kansainväliselläkin tasolla, sanoo Antalis Oy:n Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Share: