Antaliksen valikoimaan nopeita tekstiilitulostimia

10.5.2019 07:51Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kyo-tasotulostimella voidaan tulostaa nahkaa, puuta, muovia, lasia ja metallia. Kuva: Antalis.

Antalis Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen itävaltalaisen Aeoon Technologies GmbH:n kanssa teolliseen digitaaliseen tekstiilitulostamiseen liittyvien suurkuvalaitteiden markkinoinnista Suomessa.

Aeoon-valikoimaan kuuluvat suoraan kankaalle tulostavat dtg-tulostimet, tasotulostimet sekä seripainatuksen ja digitaalisen tulostamisen yhdistävät hybriditulostimet.

Näistä tulostimista on saatavana eri kokoja ja versioita (Kyo/Compact/Flatbed). Tasotulostimella voidaan tulostaa nahkaa, puuta, muovia, lasia ja metallia. Aeoonin oma RIP-ohjelmisto, PTB-esikäsittelytuotteet, kuivaajat, lämpöprässit, viikkaus-pussituskoneet, aluslevyt ym. tehostavat tuotantoa. Laitteissa käytettäville vesipohjaisille musteille on myönnetty Oeko-Tex- ja GOTS-sertifikaatit.

– Nämä helppokäyttöiset kosketusnäytöllä toimivat laitteet tuottavat valokuvan tarkkaa jälkeä ja ennen kaikkea ne ovat nopeita – itse asiassa Kyo-sarja on tällä hetkellä markkinoiden nopein dtg-tulostin. Emme voi olla muuta kuin ylpeitä saadessamme tämän laadukkaan ja kattavan teolliseen tuotantoon tarkoitetun digitaalisen tekstiilitulostusvalikoiman tarjontaamme, sanoo Antalis Oy:n Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Share: