Antaliksen designpapereihin 60 uutta väriä

23.11.2018 09:49Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kaikki Arjowigginsin designpaperit on koottu yksiin kansiin, ja samansisältöinen PaperBook on tehty kahdessa eri koossa: A4 ja DL. Kuva: Antalis.

Arjowiggins on uudistanut designpapereiden valikoimaansa vuosille 2018–2021. Valikoimaan on tullut jopa 60 uutta väriä. Nämä värit on valittu niin, että kaikki Arjowigginsin designpaperit sopivat yhteen keskenään – myös eri tuoteperheiden välillä. Suuri osa tuotteista soveltuu myös digitaaliseen painatukseen. Koko valikoima on saatavilla Antaliksen kautta.

Kaikki Arjowigginsin designpaperit on koottu yksiin kansiin, ja samansisältöinen PaperBook on tehty kahdessa eri koossa: A4 ja DL. PaperBookista löytyy konkreettisten paperimallien lisäksi tarkat tiedot saatavilla olevista neliöpainoista (80–400 g/m2) ja kokovaihtoehdoista (A4–B1) ym. A4-kokoisessa versiossa erikoisuutena on värikarttaan asennettu interaktiivinen PowerCoat Alive -mikrosiru.

Täysin uusi tuoteperhe on Curious Collection Alchemy. Paperit ovat saaneet vaikutteita arkkitehtuurissa ja sisustuksessa käytettävistä esteettisistä ja patinoituneista pinnoista. Kupari, hopea, kulta, titaani ja platina – nämä sävyt synnyttävät aina ylellisen vaikutelman, joten näillä mattapintaisilla materiaaleilla saa helposti näyttävyyttä painotuotteisiin ja tuotepakkauksiin.

Nykyisissä tuoteperheissä on lisäksi useita uutuuksia. Valikoimassa ovat mukana myös Rives ja muut Arjowigginsin designpaperit. Papereiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös kirjekuoria.

Share: