Antalikselta uusia viimeistelylaitteita

15.3.2018 08:56Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Obelisk-laitteella voi leikata kylttejä ilman savua ja hajua. Kuva: Antalis.

Antalis on esitellyt Sign, Print & Pack -messuilla uusia suurkuvalaitteita. Uutuuksia ovat mm. styroksin leikkuuseen soveltuva Obelisk Turbo -kuumalankaleikkuri.

– Obelisk Turbo -kuumalankaleikkuri on jotain, mitä Suomen markkinoilla ei ole juurikaan ollut tarjolla, kertoo Antaliksen suurkuvaliiketoiminnasta vastaava Mika Pöllänen.

– Tällä helppokäyttöisellä ja kustannustehokkaalla leikkurilla pystyy leikkaamaan 3D-muotoon mm. styroksia. Uskonkin sille olevan kysyntää kylttien, logojen, kirjainten ja muiden somisteiden muotoon leikkaamisessa.

Obelisk Turbo ei synnytä savua, hajua eikä melua. Laitteen koko on kompakti 175 x 52 x 38 cm.

Antalis alkaa myös tuoda maahan Flexan laitteita.

– Yhteistyö Flexan kanssa on Antalikselle merkittävä askel, sillä sen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa valikoimaa ja palvelua suurkuvalaitteiden alueella, Pöllänen sanoo.

Flexan laitteet ovat Pölläsen mukaan sekä helppokäyttöisiä että luotettavia, ja niillä syntyvä jälki on ensiluokkaista. Esimerkkinä valikoimasta hän nostaa Easy Lite 160 –laminaattorin, joka soveltuu erityisesti tarramateriaalien ammattikäyttöön. Miura II Plus on puolestaan esimerkki automaattisesta XY-leikkurista joustaville materiaaleille automaattisella pystyleikkauksen korjauksella varustettuna.

Share: