Antalikselta uusi värillinen designpaperi

16.3.2018 08:42Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis lanseerasi Sign, Print & Pack -messuilla näyttävästi uuden värillisten papereiden sarjan.  Pop’Set on designpaperi, jonka 32 eri väriä kattavat koko kirjon pastellisävyistä voimakkaisiin väreihin saakka.

– Pop’Set on loistava lisä designpapereiden valikoimaamme. Se soveltuu erinomaisesti erilaisiin jälkikäsittelyihin mm. preeglaukseen, foliointiin ja lakkaukseen. Usein kuitenkin unohdetaan, että värillinen paperi jo itsessään tuo suuria mahdollisuuksia vaikuttavaan viestintään. Sama kuva näyttää aivan erilaiselta erivärisille papereille toteutettuna, sanoo Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Pop’Set on kauttaaltaan tasaisesti läpivärjättyä, joten papereiden reunatkin ovat värillisiä, mikä mahdollistaa myös reunojen hyödyntämisen luovissa painotöissä. Pop’Set-valikoiman paperit kattavat neliöpainot 80 – 400 g/m2. Kirjekuoria on saatavana 13 eri sävyssä. Tuotteen valmistaa Arjowiggins Creative Papers.

– Pop’Set sopii hyvin tämän ajan henkeen ja viimeisimmän digitaalisen teknologian hyödyntämiseen. Intensiiviset värit toimivat hienona taustana yksinkertaisillekin painatuksille esim. valkoisella värillä. Sarjan tuotteita on saatavana myös valmiiksi digikokoon leikattuina, kertoo tuotehallinnasta ja digipapereista vastaava Sami Eskelinen.

Share: