Antalikselta uusi mattapaperi viestintään

5.2.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mattapaperit ovat nyt selkeä trendi, kertoo Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen. Kuva: Antalis.

Antalis Oy on saanut valikoimaansa uuden GalerieArtTM Matt -paperin. Tämän aidon mattapaperin pinta on tiedotteen mukaan heijastamaton ja miellyttävän tuntuinen. Korkea bulkki tekee tuotteesta myös ryhdikkään. Korkealaatuisena paperina sen värintoisto ja painettavuus ovat erinomaisia ja kuivuminen nopeaa.

GalerieArtTM Matt toimii yleispaperina kaikkeen graafiseen viestintään soveltuen esim. markkinointimateriaaleihin, kuvateoksiin, lehtiin, vuosikertomuksiin, esitteisiin, suorapostituksiin ym.

– Mattapaperit ovat nyt selkeä trendi, ja olemme iloisia saadessamme tämän uudistuneen GalerieArtTM Matt -paperin valikoimaamme. Tuote tulee korvaamaan LumiForten ja GalerieArtTM Volumen, kertoo Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

GalerieArtTM Matt on saatavana neliöpainoissa 80, 90, 100, 115, 130, 150,170, 200, 250 ja 300 g/m2. Graafiset koot ovat saatavana kaikissa em. neliöpainoissa, valmiit digikoot kaikissa muissa neliöpainoissa paitsi 80 ja 300 g/m2.

Paperin valmistuksessa on otettu huomioon ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat. Tuote onkin mm. FSC-sertifioitu, täyttää Joutsenmerkin vaatimukset sekä soveltuu leluihin (EN 71-3). GalerieArtTM -tuoteperheeseen kuuluvat myös GalerieArtTM Gloss ja GalerieArtTM Silk.

Share: