Antalikselta suurkuvan display-ratkaisuja

10.10.2014 08:02Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis on tuonut markkinoille myymälä- ja messukäyttöön soveltuvat Coala Systems -telineratkaisut. Coala Systems -valikoima kattaa kaiken kannettavista näyttelypisteistä (roll-upit, pop-upit, bannerit) esittelytiskeihin, esitetelineisiin ja julistekehyksiin saakka. Myymälä- ja messukäyttöön soveltuva tuotevalikoima koostuu yli 50 tuotenimikkeestä. Kaikki tarvittavat kuljetus- ja asennustarvikkeet sisältyvät paketteihin.

– Antaliksen oman Coala-tuotemerkin suurkuvatulostusmateriaalit ovat olleet valikoimassamme jo reilun kahden vuoden ajan. Asiakkaamme ovat ottaneet Coalan laajalti käyttöönsä. Tässä ajassa olemme saaneet niistä hyvää kokemusta ja palautetta, kertoo Antalis Oy:n LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Antalis käynnisti noin vuosi sitten suurkuvatulostimien ja kulutustarvikkeiden myyntiyhteistyön Epsonin kanssa. Nyt Antalis ottaa Pölläsen mukaan seuraavan askelen kohti loppukäyttösovelluksia ja on entistä lähempänä kokonaisvaltaista toimintaa suurkuvatulostuksen alueella.

Kuvassa Coalan pop-up messuosasto.

Share: