Antalikselta antimikrobinen tarraratkaisu

23.9.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Antimikrobinen kalvo sopii mm. toimistoihin, teollisiin tiloihin, laboratorioihin, sairaaloihin, hoivakoteihin, lastentarhoihin, baareihin, ravintoloihin, kauppoihin ja julkiseen liikenteeseen. Kuvat: Antalis.

Antalis Oy:n valikoima on laajentunut tiedotteen mukaan ainutlaatuisella antimikrobisella tuotteella, joka tuo helpotusta korona-ajan arkeen sisätiloissa. COALA COVERSAFE on ohut läpikuultava mattapintainen muovikalvo, joka eliminoi yli 99 prosenttisesti bakteerien ja virusten toimintaa pinnoilla – koronavirus mukaan lukien.

Neljän vuoden jatkuva ja turvallinen suojaus pätee myös hiivaa ja hometta vastaan. Kalvo soveltuu pinnoille, jotka ovat alttiita toistuville kosketuksille. Tällaisia ovat esim. pöydät, tasot, kädensijat, valokatkaisijat, porraskaiteet jne. Kalvo on kulutuksen kestävä ja sitä voidaan pestä tavallisilla kemiallisilla pesuaineilla.

Tämän ranskalaisen patentoidun tuotteen valmistaa Gergonne Industrie uudella ainutlaatuisella PYLOTE-teknologialla. Tuotteen toiminta perustuu 100 % antimikrobisiin mineraalikeramiikkahiukkasiin, jotka on levitetty pulverina polyolefiini-tarrakalvolle. Tuotteen pinnalta 50 % viruksista ja bakteereista kuolee 20 minuutin kuluttua. Tunnin kuluttua jo 90 % niistä on eliminoitu ja 24 tunnin kuluttua 99,9 %. Tarrakalvo on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä.

COALA COVERSAFE -tuotteelle on myönnetty ISO 10993-5 -terveyssertifikaatti, EcoCert-ympäristösertifikaatti ja FDA GRAS -elintarvikesertifikaatti. Lisäksi tuote on lääkelaitosten hyväksymä EU:ssa, USA:ssa ja Japanissa.

Antaliksen valikoimassa tuotetta on saatavana koossa 1,49 x 30 m. Lisäksi valikoimassa on nopeasti ja helposti asennettava versio ovien kädensijoihin.

Share: