Älytarroihin uutta tekniikkaa

29.9.2017 09:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut
RFID-tagi voidaan liittää monenlaisiin etiketteihin. Kuva: Avery Dennison.

RFID-tekniikoita käytetään yhä enemmän esineiden internetin (IoT) toteuttamiseen. Avery Dennison esitteli Labelexpo-messuilla uusia ratkaisuja älykkäiden etikettien tekemiseen.

Avery Dennison on kehittänyt Intelligent Label Solutions -tuoteryhmän, joka tarjoaa etikettiratkaisuja informaation tallentamiseen ja välittämiseen langattomasti.

– RFID muuttaa markkinat ja on esineiden internetin ytimessä. Se tulee mullistamaan etiketit ja tuotepakkaukset. Uusilla ratkaisuillamme brändin omistajat ja konvertoijat voivat pysyä kehityksen eturintamassa, sanoo Georg Müller-Hof, markkinointijohtaja, Avery Dennison Europe.

Yhtio tarjoaa laajan valikoiman upotettavia RFID-tagejä. Ne ovat erittäin ohuita, kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja paineherkkien älytarrojen toteuttamiseen.

Yhtiö tarjoaa myös pientä yhden kerran käytettävää TT Sensor Plus-älyetikettiä, joka voidaan asentaa kuljetuspakkauksen päälle tai sisään lämpötilaa koskevien tietoja mittaamiseksi ja tallettamiseksi. Tiedot talletetaan NFC-mikrosirulle, ja ne voidaan ladata älypuhelimen tai tietokoneen avulla missä tahansa pakkauksen kuljetuksen kohdassa. Ratkaisu on tarkoitettu lääkkeiden, elintarvikkeiden, juomien ja muiden kuljetusten valvontaan silloin kun tarvitaan lämpötilan tarkkaa seuraamista.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone