Älytarroihin uutta tekniikkaa

29.9.2017 09:05Uutiset » Tuotteet ja palvelut
RFID-tagi voidaan liittää monenlaisiin etiketteihin. Kuva: Avery Dennison.

RFID-tekniikoita käytetään yhä enemmän esineiden internetin (IoT) toteuttamiseen. Avery Dennison esitteli Labelexpo-messuilla uusia ratkaisuja älykkäiden etikettien tekemiseen.

Avery Dennison on kehittänyt Intelligent Label Solutions -tuoteryhmän, joka tarjoaa etikettiratkaisuja informaation tallentamiseen ja välittämiseen langattomasti.

– RFID muuttaa markkinat ja on esineiden internetin ytimessä. Se tulee mullistamaan etiketit ja tuotepakkaukset. Uusilla ratkaisuillamme brändin omistajat ja konvertoijat voivat pysyä kehityksen eturintamassa, sanoo Georg Müller-Hof, markkinointijohtaja, Avery Dennison Europe.

Yhtio tarjoaa laajan valikoiman upotettavia RFID-tagejä. Ne ovat erittäin ohuita, kestäviä ja taloudellisia ratkaisuja paineherkkien älytarrojen toteuttamiseen.

Yhtiö tarjoaa myös pientä yhden kerran käytettävää TT Sensor Plus-älyetikettiä, joka voidaan asentaa kuljetuspakkauksen päälle tai sisään lämpötilaa koskevien tietoja mittaamiseksi ja tallettamiseksi. Tiedot talletetaan NFC-mikrosirulle, ja ne voidaan ladata älypuhelimen tai tietokoneen avulla missä tahansa pakkauksen kuljetuksen kohdassa. Ratkaisu on tarkoitettu lääkkeiden, elintarvikkeiden, juomien ja muiden kuljetusten valvontaan silloin kun tarvitaan lämpötilan tarkkaa seuraamista.

Share: