Akvamariini julkaisemaan sporttialan ammattimediaa

25.10.2019 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
YouSport on tähän asti ollut pelkästään verkkomedia. Kuva YouSportin etusivulta.

Viestinnän asiantuntijatoimisto Akvamariini ryhtyy joulukuussa julkaisemaan urheilukaupan alalle suunnattua mediaa. YouSportin vuosikokonaisuus sisältää neljä printtilehteä, aktiivisesti päivitettävän verkkosivuston sekä toimialan hakuteoksen.

– Urheilukaupan alalta on jo jonkin aikaa puuttunut media, joka kokoaisi yhteen uutisia, uutuuksia ja tapahtumia. Akvamariini on Suomen kokenein sporttiviestinnän toimisto yli kymmenen vuotta jatkuneella työllään sporttibrändien rakentamiseksi, ja olemmekin erityisen innoissamme tästä mahdollisuudesta, toimitusjohtaja Pia Jännes sanoo.

Akvamariini osti YouSport-brändin lokakuussa Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:ltä. Myös myyjä pitää kauppaa onnistuneena ratkaisuna:

– Yhdistyksen mahdollisuudet median kehittämiseen ovat aina rajalliset. Uskommekin, että YouSport on löytänyt hyvän kodin, ja tarkoituksenamme on tehdä hyvää yhteistyötä myös jatkossa. Sporttikauppa on monien mahdollisuuksien toimiala. Koska kuitenkin elämme jatkuvien muutosten aikakautta, on hyvä pystyä keskustelemaan laajasti myös yhteisen median kautta niin brändien kuin kaupankin kesken, UVT:n hallituksen puheenjohtaja Timo Lepistö tiivistää.

Share: