Aikakausmedian oppimateriaali täydentyy

19.9.2019 11:58Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen seikkailut saavat tänä syksynä jatkoa, kun Aikakausmedia julkaisee reportterikaksikosta kertovan satukirjan. Kuva: Aikakausmedia.

Aikakausmedia julkaisee 21. syyskuuta satukirjan, joka sisältää reportterikaksikko Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen seikkailuja. Kirja täydentää tammikuussa ilmestynyttä varhaiskasvatuksen oppimateriaalikokonaisuutta, johon kuuluvat printtilehden tekoon suunniteltu Lasten lehtikone -ohjelma, Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen harjoituslehtinen sekä Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen lehtiralli -laulu.

Ilmainen kirja on osa Aikakausmedian varhaiskasvatukseen suunnattua oppimateriaalisarjaa. Se julkaistaan Lastentarhanopettajapäivillä Lahdessa 21. syyskuuta.

Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen seikkailut saavat tänä syksynä jatkoa, kun Aikakausmedia julkaisee reportterikaksikosta kertovan satukirjan. Kirja täydentää tammikuussa julkaistua oppimateriaalikokonaisuutta.Lastenkirjan ohessa julkaistaan myös lisää musiikkia, ja kirja sisältää nuotit molempiin lauluihin.

Lastenkirjan kirjoittaja on Aikakausmedian mediakasvatusasiantuntija Piia Matikainen ja kuvittaja Jenni Saarenkylä. Myös laulun takana on sama tekijätiimi kuin Lyyti Kynäsen ja Seppo Sanasen lehtirallissa, ja uudenkin laulun esittää Pikku Papun orkesterista tuttu Sanna Kaisa Sundström.

Share: