Agfan UV-tekniikka sai tunnustusta Fespa-messuilla

19.5.2017 08:22Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Agfa Graphicsin Nils-Arne Sletten uskoo tekstiilitulostimien suosioon. Kuva: Signprint.

Agfa Graphicsin UV-värit ja kokonaan UV LED -tekniikalla toimivat suurkuvatulostimet saivat tunnustusta Fespa-messuilla. Agfan UV LED -värit palkittiin EDP-palkinnolla. Yritys panostaa nyt suurkuvalaitteiden omaan myyntiin Suomessa.

Agfan värit palkittiin parhaina UV-väreinä EDP:n kilpailussa, josta Print&Media kirjoitti. Värejä käytetään nyt kaikissa Anapurna- ja Jeti-tulostimissa sekä teollisessa painamisessa. Värejä voi käyttää painettaessa laajalle valikoimalle jäykkiä ja joustavia materiaaleja. Agfan mukaan väreillä saadaan erinomainen painojälki ja erinomaiset fyysiset ominaisuudet, kuten tarttuvuus.

Agfan suurkuvalaitteiden myynnistä Pohjoismaissa vastaava Nils-Arne Sletten sanoo värien tarjoavan laajan väriavaruuden ja hyvän värikylläisyyden yrityksen itse kehittämän Thin Ink Layer -tekniikan ansiosta. Messuilla värien laatua kiitettiin, ja ne ovat myyntivaltti yhdistettynä tulostimien korkeaan tuottavuuteen.

Itse tehty väri ja oma Asanti-työnkulku ovat myös valtteja Slettenin mukaan. Agfa näkee Suomenkin markkinoilla olevan jatkossa kysyntää suorasublimaatiotulostimille. Fespassa esiteltiin Agfan uusi Avinci DX3200 -sublimaatiotulostin, jonka ensimmäinen tilaus saatiin Tanskasta.

Agfa myy nyt itse suurkuvatulostimensa Pohjoismaissa.

– Aikaisemmin käytettiin jälleenmyyjiä, mutta tuotevalikoiman kasvaessa ja laajentuessa hig end -markkinoille tarvitaan omaa myyntiä. Nyt voimme myös tarjota Agfan rahoitusratkaisuja asiakkaillemme, Sletten sanoo.

Suomessa suurkuvatulostimien myyntiä hoitaa nyt Agfa Graphicsin Tiina Hurttala yhteistyössä Slettenin kanssa.

Share: