Äänikirjayhtiö BookBeat kasvoi 114 % viime vuonna

9.1.2020 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
BookBeat on markkinoinut äänikirjoja mm. ulkomainonnan avulla. Kuva: BookBeat.

Bonnier-konserniin kuuluvan BookBeatin nopea kasvu jatkui vuonna 2018. Liikevaihto nousi 30 miljoonaan euroon, kun se oli 14 miljoonaa vuonna 2018. Kasvu tapahtui pääasiassa BookBeatin kolmella päämarkkinalla: Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa.

Suomessa BookBeat jatkoi tiedotteen mukaan voimakkaasti kasvavan äänikirjamarkkinan suosituimpana äänikirjapalveluna. Saksan markkinan prosentuaalinen kasvu oli BookBeatin markkinoista suurinta, ja palvelusta on jo tullut yksi Saksan suosituimmista äänikirjapalveluista.

Kesäkuusta 2019 alkaen BookBeat on ollut saatavilla 25 EU-maassa, ja vuoden jälkimmäisellä puoliskolla aloitettiin BookBeatin lokalisoiminen niille markkinoille, jotka saatujen tulosten perusteella näyttävät lupaavimmilta.

– Suomessa olemme suosituin, yli 100 000 maksavan käyttäjän, äänikirjapalvelu, ja tämä markkina on luonnollisesti meille tulevaisuudessakin yksi tärkeimmistä kehityskohteista, sanoo BookBeatin toimitusjohtaja Niclas Sandin.

BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan.

Share: