Aaltopahvin painamiseen uutta tekniikkaa

6.11.2017 08:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva:Bobst.

Bobst on esitellyt uusia innovaatioita, jotka parantavat aaltopahvipakkausten tuotannon tehokkuutta painamisessa ja viimeistelyssä.

Bobst esitteli innovaatioita Euroopan aaltopahvialan tuottajien (FEFCO) teknisessä seminaarissa lokakuussa. FEFCO antoi arvostetun Gold Award for Best Innovation 2017 -palkinnon Bobstin Premium Gap Control -järjestelmälle. Se on fleksolinjan liimauskoneen jälkeen asennettava laite, joka tarkastaa jokaisen laatikon linjalla. Laite varmistaa, että jokainen laatikko on taitettu asiakkaan tarkkojen määritysten mukaisesti ja virheettömästi. Epätäydelliset laatikot poistetaan linjalta, ja operaattori saa tiedon poistamisen syistä.

– Järjestelmä mahdollistaa täydellisen laadunvalvonnan tuotantovauhdista tinkimättä. Samalla se tuottaa säästöjä, sanoo Yves Bletterie, Bobst Lyonin aluemyyntipäällikkö.

Toinen esitelty innovaatio oli THQ FlexoCloud -tekniikka. Se lupaa yhtiön mukaan merkittävää parannusta post-print fleksopainamiseen. Tekniikka tarjoaa laajemman värivalikoiman, syvemmät värit ja vakaan sekä laadukkaan painamisen laajalle lainerivalikoimalle.

Kolmas uutuus oli automaattinen pakkauskone Speedpack. Se tarjoaa hyvin lyhyen kuntoonlaittoajan ja suuren nopeuden. Koneen avulla voidaan hyödyntää Bobstin liimaus- ja taittolinjan täysi kapasiteetti.

Share: