A-lehdiltä kasvisruokaan keskittyvä erikoislehti

4.4.2017 06:59Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: A-lehdet.

A-lehdet lanseeraa kasvisruokaan keskittyvän erikoislehden Rakkaudella Vegen. Kotivinkki- ja Maku-lehden tekijöiden yhteinen erikoislehti vastaa ”kuluttajien huutavaan tiedon ja inspiraation tarpeeseen”.

Lehti sisältää parhaita kasvisruokareseptejä, myös vegaanisia ohjeita, ravitsemustietoa, tuotevertailuja, asiantuntijoiden haastatteluja ja paljon muuta innostavaa. Vege palvelee tiedotteen mukaan sekä vannoutuneita vegetaristeja että kokeilunhaluisia sekasyöjiä.

– Kasvissyönti lisääntyy Suomessa huimaa vauhtia. Tämä kasvava megatrendi näkyy myös meillä A-lehdissä lukijapalautteissamme. Meiltä toivotaan jatkuvasti uusia ohjeita ja luotettavaa ravitsemustietoa. Ihmiset haluavat lisätä kasvisruoan osuutta ruokavaliossaan, mutta kokevat monipuolisen vegekokkailun vaikeana, Rakkaudella Vege -lehden päätoimittaja Johanna Falck kertoo.

Ensimmäinen Vege-lehti tulee tilaus- ja irtonumeromyyntiin kasvisten parhaaseen sesonkiaikaan elokuussa. Lehti tulee ilmestymään kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja maaliskuussa.

Share: