A-lehdet panostaa terveysalaan

4.8.2016 08:33Uutiset » Tuotteet ja palvelut

A-lehdet-kauneusjaterveys-verkkopalvelu

A-lehdet panostaa lisää hyvinvointiin ja terveyteen liittyviin tuotteisiin. Konserniin kuuluva Oma Terveys Oy on ostanut enemmistön verkkokauppa Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

A-lehdet Oy ja Cor Groupin omistama Terve Media Oy yhdistivät hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät kuluttajapalvelunsa kaksi vuotta sitten Oma Terveys Oy:ksi hyvinvoinnin ja terveyden verkkopalveluiden Terve.fi, Kauneusjaterveys.fi, Tohtori.fi ja Voihyvin.fi ympärille.

Hyvinvoinnin Tavaratalon myynnistä suurin osa muodostuu luontaistuotteiden, ekoruoan, luonnonkosmetiikan, vitamiinien, painonhallinnan ja urheiluravinteiden myynnistä. Palvelun liikevaihto on kasvanut viimeisen 12 kuukauden aikana 28 %.

Hyvinvoinnin Tavaratalo jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä Turussa. Yhtiön perustaja Tomi Kottonen jatkaa toimitusjohtajana sekä toiseksi suurimpana osakkeenomistajana.

A-lehdillä on useita alaan liittyviä aikakausmedioita: Kauneus&terveys, Voi Hyvin ja Apu terveys. Aihepiiriä käsitellään myös konsernin muissa medioissa.

Share: