Stockmann palaa kuvastojen postittamiseen

8.1.2018 07:03Uutiset » Toimiala
Stockmannin kuukausikuvasto vuodelta 2016.

Stockmann luopui joulukuussa 2016 kanta-asiakkaille postitetusta kuukausikuvastosta. Nyt yritys pyörtää päätöksensä ja tuo takaisin postitettavan kanta-asiakasvihkon, tosin aiempaa pienemmällä jakelulla.

– Päätimme asiakkaidemme toiveesta tuoda takaisin kotiin postitettavan kanta-asiakasvihkon, joka kolahtaa helmikuusta lähtien kaikkien First- ja Exclusive-asiakkaiden postilaatikoihin viisi kertaa vuodessa. Lisäksi postitamme First-asiakkaille kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Stockmann Magazine -lehden. Molemmat julkaisut ilmestyvät kaksikielisenä ja jaamme niitä myös tavarataloissa kaikille asiakkaillemme, Stockmannin Head of Customer & Loyalty Terhi Tuuna kertoo tiedotteessa.

Stockmann perusteli kuvastoista luopumista vuonna 2016 sillä, että kuvaston tekeminen on raskas prosessi ja vaatii paljon tekijöitä. Panoksia aiottiin lisätä digitaaliseen viestintään, ja jostain oli luovuttava.

Yritys on viime vuoden mittaan kuitenkin lisännyt kohdistetun suoran postituksia, esimerkiksi korkeatasoista kosmetiikkamainontaa. Myös jouluna postiluukusta kolahti joulukuvasto vanhaan tapaan.

Kuvastojen lisäksi kanta-asiakkaille on luvassa muitakin etuja. Kaikkiin kolmeen kanta-asiakastasoon kuuluvia etuja ovat muun muassa kanta-asiakkaille suunnatut tuote-edut ja kutsut erilaisiin tapahtumiin sekä uutuuksina digitaaliset etukupongit.

Share: