Narinen jättää operatiivisen toiminnan

4.3.2016 08:49Uutiset » Toimiala
Jyrki Narinen toimi pitkään DMP:n toimitusjohtajana ja oli yksi yrityksen perustajista. DMP tuli osaksi Granoa vuonna 2012.
Jyrki Narinen toimi pitkään DMP:n toimitusjohtajana ja oli yksi yrityksen perustajista. DMP tuli osaksi Granoa vuonna 2012.

Digi- ja printtipalvelujen tuottaja Grano Oy saa uuden vetäjän digitaaliselle liiketoiminnalle. Toiminnan uudeksi vetäjäksi ja pääkaupunkiseudun myyntitiimien johtajaksi on nimitetty Juha Ollikainen. Granon varatoimitusjohtajana toiminut Jyrki Narinen jättää operatiivisen toiminnan, mutta jatkaa Granon lähipiirissä hallitustyön osalta sekä Grano Dieselissä että Luotta Oy:ssä.

Narinen on ollut Granossa mukana vuodesta 2012, kun hänen perustamansa DMP tuli osaksi Granoa. Digitiimi on Narisen aikana kasvanut yli 50 osaajan liiketoiminnaksi. Samalla kun Narinen luopuu digitiimin vetovastuusta ja varatoimitusjohtajuudesta, hän luopuu myös Grano Dieselin toimitusjohtajuudesta. Grano Dieselin toimitusjohtajana aloittaa Marko Toivonen.

– Granon uusi strategia on valmis ja sen jalkautustyö alkaa. Strategian jalkautus tulee olemaan pitkäjänteinen tehtävä, ja nyt on luonnollinen taitekohta siirtää vetovastuu uudelle vetäjälle, Jyrki Narinen toteaa.

Juha Ollikainen toimii jatkossakin Helsingin aluejohtajana. Samalla vastuu Vantaan yksiköstä siirtyy Markus Jensen-Eriksenille. Sekä digimaailma että aluejohtajuus ovat Juha Ollikaiselle tuttua työtä. Multiprintin yrityskaupan myötä granolaiseksi tullut Ollikainen on aikaisemminkin vastannut pääkaupunkiseudun toiminnoista. Hänellä on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan vetämisestä aikaisemmalta uraltaan. Hän on toiminut mm. Interpublic Groupin sekä McCann Helsingin ja Hasan & Partnersin ICT-johtajana.

Share: