Hansaprint ja Quad/Graphics yhteistyöhön

15.12.2016 08:19Uutiset » Toimiala
Hansaprintin toimitusjohtaja Heikki Ketonen.
Hansaprintin toimitusjohtaja Heikki Ketonen.

Suomen johtaviin painotaloihin kuuluva Hansaprint on tehnyt sopimukset yhteistyöstä Euroopan merkittävimpiin kuuluvan painotalon Quad/Graphics Europen kanssa. Hansaprint tulee tarjoamaan laajempaa palveluvalikoimaa yhteistyön avulla.

– Haluamme tarjota asiakkaille kilpailukykyisimmät painopalvelut pitkäjänteisesti. Kumppanuus Quad/Graphicsin kanssa on looginen etenemismalli tavoitteen saavuttamiseksi. Asiakkaille yhteistyö tarkoittaa laajempaa palvelutarjontaa, kertoo Hansaprint Oy:n toimitusjohtaja Heikki Ketonen.

Sopimukset astuivat voimaan 9.12.2016, ja laajempi palvelutarjonta on asiakkaiden käytettävissä välittömästi.

Quad/Graphics on aktiivinen toimija Pohjoismaissa Suomea lukuun ottamatta. Quad/Graphicsin Europen toimitusjohtaja Jakub Dylagin mukaan Suomen painomarkkinat ovat erittäin vaativat ja haastavat. Hansaprint on yhtiölle luonteva sekä mieluisa kumppani, ja suomalaiset asiakkaat saavat Dylagin mukaan uusia mahdollisuuksia tuotteiden ja formaattien osalta.

Quad/Graphics Europe on yksi Euroopan suurimmista painotaloista. Puolaan sijoittuva yritys toimittaa painopalveluita laajalla tuotevalikoimalla, johon kuuluvat aikakauslehdet, luettelot, markkinointimateriaalit, pakkaukset ja mainostelineet. Yhtiö on osa Quad/Graphics Inc-yhtiötä (NYSE: QUAD), jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa.

Share: