Xeroxille rullatulostuskeskus Ranskaan

23.4.2009 08:21Uutiset » Tapahtumat

Xerox avasi maanantaina Villepinteen, Pariisin lähelle, uuden asiakkailleen tarkoitetun rullatulostuskeskuksen. Rakennus kantaa nimeä CIC eli Continuous Innovation Center. Nimensä mukaisesti CIC keskittyy jatkuvasyöttöisen rullatulostuksen (continuous feed printing) esittelemiseen ja testaamiseen.

– Olemme olleet jo pitkään markkinaykkösiä, kun puhutaan digitaalisesta arkkitulostamisesta. Muutamia vuosia takaperin aloitimme kovat panostukset myös rullatulostusratkaisuihin ja se on todellakin kannattanut. Investointimme tähän keskukseen on lisäosoitus siitä, kuinka tärkeänä pidämme rullatulostuksen markkinoita, Xerox Euroopan pääjohtaja Armando Zagalo de Lima kertoi avajaistilaisuudessa.

Infosourcen viimevuotisen tutkimuksen mukaan Xerox on noussut markkinakakkoseksi Océn jälkeen, kun puhutaan myydyistä mustavalkoisista rullatulostuslaitteista (yli 351 sivua/min). Viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla Xerox oli jopa ykkönen.

Asiakkaiden kokeiltavana CIC-testikeskuksessa on sekä väri- (Xerox 489/980) että mustavalkolaitteita (Xerox 650/1300 ja 495) nopeaan rullatulostukseen. Niiden perään voidaan kytkeä jälkikäsittelylaitteita, kuten arkittaja ja taittaja. Myös erilaisia ohjelmistollisia ratkaisuja on testattavana esimerkiksi laskujen, suoramarkkinointi- ja transpromomateriaalien sekä manuaalien ja kirjojen tuotantoa ajatellen.

Tilaisuudessa oli myös pohjoismaista väriä, kun tanskalaisen painotalon LaserTryk.dk:n toimitusjohtaja Esben Mols Kabell kertoi kirjojen tulostamisen liiketoimintamallista. Tähän tarkoitukseen yritys oli viime vuonna ostanut Xerox 1300:n.

– Digitaalisesti painettujen kirjojen tekeminen on ollut todella iso kasvumahdollisuus yritykselleni. Myös kustantajat ovat innostuneita siitä. Digitekniikan avulla heidän ei tarvitse tilata tuhatmäärin kirjoja varastoon. Kaikista edullisinta on tilata samaan aikaan monesta eri kirjasta tarvittava määrä, jos kirjojen formaatti ja materiaali ovat samoja, Mols Kabell kertoi.

AGI oli paikalla tapahtumassa, toukokuun AGI-lehdestä voit lukea lisää aiheesta.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: