WOW Visual on visuaalisen viestinnän teemapuisto

23.3.2017 08:00Uutiset » Tapahtumat
Fespan Printeriors-näyttelyssä esiteltiin kokonaan digitaalisesti tulostetuilla materiaaleilla sisustettuja tiloja.

Helsingin Messukeskuksessa toteutetaan syyskuussa ainutlaatuinen Wow Visual -teema-alue, joka keskittyy graafisen teollisuuden ja visuaalisen viestinnän eri osa-alueisiin. Alue palvelee graafisen alan ammattilaisia, painotöiden ostajia, suunnittelijoita ja markkinointipäättäjiä.

Tuoteryhminä alueella ovat esillä suurkuvaratkaisut, digi- ja offsetpainamisen erikoistehosteet, 3D-tulostus, viimeistelyefektit, digital signage ja infonäytöt sekä erikoismateriaalit.

Yritykset rakentavat teema-alueelle visuaalisesti näyttävän kaupungin, Wow Cityn, josta löytyy niin tavaratalo, huvipuisto, kirjasto, rautatieasema kuin ravintoloita ja nähtävyyksiä.

WOW Visual on osa PromoExpo-tapahtumaa, joka on Messukeskuksessa 5.-6.9.2017 yhdessä Yritys2017-tapahtuman kanssa. Ne esittelevät tuoreita ideoita liiketoiminnan kehittämiseen brändäyksen näkökulmasta.

PromoExpo on tarkoitettu markkinoinnin ja toimistoalan ammattilaisille, myynti- ja talousjohtajille, pk-yritysten johdolle sekä yrityksessä tuotteiden kilpailutuksesta vastaaville. Mukana olevat yritykset tarjoavat mm. liikelahjoja, logotuotteita, mainos- ja yrityslahjoja, mainospakkauksia ja -tekstiilejä, promootiotuotteita, työvaatteita, toimistodesignia sekä painetun brändi-ilmeen ratkaisuja.

Yritys2017 toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen yrityskehityksen, myynnin ja kasvun avaimet. Samaan aikaan järjestetään Messukeskuksessa myös Markkinoinnin viikko sekä Easyfairs-tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events.

Share: