Wipakille ja Flexolahdelle kultaa Lontoosta

24.11.2010 17:02Uutiset » Tapahtumat

Flexotech2010

Flexolahden toteuttama ja Wipakin Nastolan tehtaan painama Jacobs Parrano -työ on voittanut kultaa FlexoTech 2010 International Print & Innovations Awards -kilpailussa Lontoossa. Kilpailuun osallistui satoja töitä ympäri Eurooppaa. Työ voitti joustopakkausten neliväripainatuksen sarjan ja palkittiin tämän lisäksi koko kilpailun parhaana työnä Supreme Awards -palkinnolla. Wipak Nastolan tehdas kuuluu Wipak-ryhmään, joka kuuluu Euroopan johtaviin elintarvike- ja lääketeollisuuden pakkausmateriaalien valmistajiin. Palkintoa olivat vastaanottamassa Marko Kiiskinen Wipakilta sekä Ari Heinänen ja Jouni Tainio Flexolahdesta.

Kilpailun jury kiinnitti huomiota työn tekniseen toteutukseen, painatuslaatuun ja vedosvastaavuuteen. Neliväripainatuksen korkea laatu, kuvien hyvä kontrasti, työssä käytetyt metalliefektit olivat erityisesti tuomariston mieleen. Työssä käytettiin Hostmann-Steinbergin painovärejä. Saavutus on ainutlaatuinen ja nostaa suomalaisen pakkausosaamisen imagoa maailmalla. Takana on molempien yritysten pitkäjänteinen työ fleksopainamisen standardoinnissa.

Uusia ammattilaisia Flexolahdelle

Pakkausrepro sekä flekso- ja offsetpainolaattoja valmistava Flexolahti ilmoitti myös uusista rekrytoinneistaan. Jukka Lindgren aloitti Flexolahdessa kehityspäällikkönä 1.11. Hän siirtyi Flexolahteen Softa Carmeneresta, jossa hän on toiminut EskoArtworkin sovellusasiantuntijana. Jarkko Kallio puolestaan aloitti Flexolahdessa tuotantopäällikkönä 1.12. Hän siirtyi Flexolahteen Plastiroll Oy:stä, jossa hän on toiminut tuotantoinsinöörinä vastuullaan paperin- ja kalvonjalostus.

Taustaa nimityksille antaa Flexolahden viimevuotinen yritysosto Tampereen Repropisteen ja Tampereen Reprolaatan liiketoiminnoista. Tampereelle on muodostettu uusi vahva yksikkö, joka palvelee flekso- ja offsetpainotaloja alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Share: