Vuoden mediainnovaatio -palkinto Leiki Oy:lle

29.10.2008 16:29Uutiset » Tapahtumat

MTL Mediatoimistojen Vuoden mediainnovaatio -palkinto myönnettiin Markkinointiviestinnän viikon avajaisten yhteydessä Helsingissä Leiki Oy:lle. Vuonna 2000 perustettu yritys tarjoaa uusia keinoja mainonnan kohdistamiseen mediasisällön ja yksilön kiinnostuksen mukaan.

Leiki Oy:n tarjoama teknologia mahdollistaa räätälöidymmän ja tehokkaamman mainonnan kohdistamisen. Älykäs teknologia tunnistaa sisältöä ja valitsee kulloinkin julkaistavaksi juuri sen mainoksen, joka parhaiten sopii mediasisällön yhteyteen. Leiki Oy:n puolesta palkinnon vastaanotti markkinointipäällikkö Noora Staf.

– Kaksi vuotta sitten päätimme keskittyä verkkomedioiden palveluun tuotteella, jota olemme kehittäneet vuodesta 2000 asti. Tavoitteena on koota eri sisällöt saman aiheen ympäriltä yhteen näkymään ja tarjota käyttäjäkohtaisesti mahdollisimman kiinnostavaa mainontaa. Suomen mediassa Leikin tuote on otettu hyvin vastaan ja tällä hetkellä suomalainen media on selkeästi edelläkävijä sisältöön ja käyttäjien kiinnostuksiin pohjautuvassa mainonnassa. Leiki kiittää suomalaisia mainostajia ja mediaa siitä, että he ovat ennakkoluulottomasti lähteneet innovaatiomme mukaan, kommentoi Noora Staf.

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry on mainostoimistojen, mediatoimistojen, viestintätoimistojen ja digitoimistojen keskusjärjestö. MTL Mediatoimistot jakaa kerran vuodessa mediainnovaatiopalkinnon, jolla palkitaan uuden ja innovatiivisen mediaratkaisun tehnyt taho. Viime vuonna palkinnon sai Yle Areena.

Lisätietoja: www.mtl.fi ja www.leiki.fi

Share: