Visutech ja Highcon solmivat yksinoikeussopimuksen

10.5.2012 14:41Uutiset » Tapahtumat

Israelilainen Highcon ja koko Pohjoismaissa HP Indigo -painokoneita edustava Visutech ilmoittivat Drupa-messuilla allekirjoittaneensa yksinoikeussopimuksen, joka koskee Highcon Euclides -laitteen markkinointia, myyntiä ja tuki- ja huoltopalveluita Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Patentoitua tekniikkaa sisältävä Highcon Euclides on esiteltävänä parhaillaan käytävillä Drupa-messuilla. Se on maailman ensimmäinen digitaalinen konvertoinnin suurnopeuslaite, joka mahdollistaa jopa 76 X 106 cm:n kokoisten kartonkien nuuttauksen ja muotoonleikkauksen.

– Pakkaustoiminta ottaa huiman harppauksen kohti digitaaliaikaa tämän erinomaisen ratkaisun avulla. Se poistaa kalliita tuotantovaiheita pienten ja keskisuurten painosmäärien konvertoinnista, toteaa Jan-Olof Jungersten, Visutechin toimitusjohtaja.

– Pakkaustuotanto on yksi mielenkiintoisimmista toimialoista, ja sen väistämätön siirtymä perinteisistä painomenetelmistä digitaalisiin on juuri alkanut. Highcon tulee tarjoamaan välitöntä lisäarvoa ja kustannussäästöjä konvertoinnissa sekä perinteisillä menetelmillä että digitaalisilla ratkaisuilla, jotka ovat tulevaisuuden todellisia menestyjiä.

Chris Baker, Highconin myynti- ja liiketoimintakehitystoimintojen johtaja, toteaa:

– Visutech ymmärsi välittömästi digitaalisten prosessien hyödyt ja heillä on laaja asiakaskunta. Nämä seikat tekivät meihin vaikutuksen alusta alkaen. He olivat kiinnostuneita ja innostuneita tuotteesta, ja kun tämä asenne yhdistetään heidän asiakastukensa toimintaan, voimme taata vakaat ja joustavat myyntitoiminnot Pohjoismaissa.

Visutech ottaa tilauksia vastaan jo Drupa-messuilla.

Highcon on Aviv Ratzmanin ja Michael Zimmerin vuonna 2009 perustama yritys. Se on kehittänyt innovatiivisen Direct-to-Pack -ratkaisun, jonka yritys uskoo valloittavan kartongin konvertoinnin nopeuttamalla prosessia, vähentämällä kalliita tuotantovaiheita ja pienentämällä samalla pakkaustuotannon ympäristövaikutuksia.

Share: