Virtuaalisten tapahtumien viikko edessä

17.4.2020 09:59Uutiset » Tapahtumat
Mimaki aloitti virtuaaliset tapahtumat jo maaliskuussa viiden viikon mittaisella ‘Experience Print’ -tapahtumasarjalla. Kuva: Mimaki.

Fespa- ja Drupa-messujen siirtyminen keväältä on johtanut graafisen alan tuoteuutuuksien ja innovaatioiden esittämiseen virtuaalisesti. Ensi viikolla voi osallistua kotitoimistosta käsin useisiin virtuaalisiin printtifestivaaleihin, joita järjestävät ainakin Mimaki, EFI ja Xeikon.

Mimaki aloitti virtuaaliset tapahtumat jo maaliskuussa viiden viikon mittaisella ‘Experience Print’ -tapahtumasarjalla. Ensi viikolla on vuorossa kaksi webinaaria. Tiistaina 21.4. aiheena on ‘How print & laser cut solutions can shape yours business‘. Torstaina 23.4. aiheena on ‘What´s the future of digital printing‘.

Mimaki Europen sivuilta löytyy myös useita virtuaalisia tuote-esittelyjä uusista tulostimista, 3d-tulostamisesta ja sublimaatiotulostamisesta.

EFI järjestää kolmen päivän virtuaalisen ´Ignite Virtual Experience´- tapahtumasarjan 21.–23.4. Siihen sisältyy live-demoja, kysymys-vastaus sessioita, oppitunteja ja koulutus-webinaareja. Tapahtumat alkavat joka päivä 9am BST/10am CET. EFI järjestää myös yksityisiä demoja asiakkaille. Niissä käytetään asiakkaiden omia aineistoja.

Xeikon joutui perumaan keväältä suositut Xeikon Café -tapatumat. Nyt niitä järjestetään virtuaalisina ensi viikolla. ´Label & Packaging Edition´on 22.4. ja siinä käsitellään digitaalista etikettien tuotantoa. Sessio sisältää myös tosi-tv-osuuden, jossa vieraillaan etikettipainossa ja keskustellaan sen omistajan kanssa.

Toinen tapahtuma ´Graphic Arts / Commercial Printing Edition´ järjestetään 23.4. ja siinä esitellään mm. Xeikonin uutta Sirius-tekniikkaa kaupalliseen painamiseen. Myös tämä sessio sisältää tosi-tv-osuuden, jossa vieraillaan painotalossa ja keskustellaan sen omistajan kanssa.

Share: