Verkostoitumista Amerikan malliin

27.8.2013 08:21Uutiset » Tapahtumat

Helsingin Wanhassa Satamassa tiistaina 3.9.2013 järjestettävä LEAD 13 on asiantuntijoille ja esimiehille suunnattu urasuunnittelun ja itsensä kehittämisen tapahtuma. Tämän vuoden tapahtumassa on oikea Amerikan meininki, kun lukuisten korkeatasoisten keynote-puhujien joukosta löytyvät muun muassa omista urapoluistaan rapakon taakse kertovat TBWA New Yorkin Executive Director Juuso Myllyrinne sekä Kalifornian piilaaksossa asuva Grouponin kehitysjohtaja Jyri Engeström.

– Työnhakeminen ei ole enää vuosiin ollut samaa ansioluetteloiden viilaamista ja työhakemusten sarjatulella täyttämistä kuin mitä se joskus on ollut, kertoo tapahtuman myyntipäällikkö Noora Haatainen. – Etenkin nuoret asiantuntijat luovivat urallaan eteenpäin omien verkostojensa kautta. Kontakteja luodaan aktiivisesti ja viisaasti, kuitenkaan ketään hyväksi käyttämättä.

Myös sosiaalinen media näyttelee isoa roolia tämän päivän työnhaussa. LEAD 13 -tapahtumassa aiheita käsitellään useammassakin puheenvuorossa. Tapahtuma pyrkii tuomaan esille ajankohtaisia teemoja eri osaamisalueiden näkökulmasta.

Tapahtuman pääseminaarit on kohdistettu kolmelle eri kohderyhmälle (IT ja tietohallinto, myynti ja markkinointi sekä taloushallinto ja rahoitus) mutta nimekkäät puhujat herättävät ajatuksia varmasti myös muiden alojen tekijöissä. Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa Leena Mörttinen, Riku Asikainen, Vesa Puttonen, Minnariikka Rajala, Petteri Ormio, Pauliina Airaksinen-Aminoff ja Pasi Rautio. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Share: