Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vastuullisuus vahva teema Seri-Decon Demopäivillä

26.10.2021 10:03Uutiset » Tapahtumat
Uudet HP Latex 700W ja 800W -valkoväritulostimet ovat esillä Seri-Decon Demopäivillä. Kuva: HP.

Seri-Deco esittelee Demopäivillä 10.–11. marraskuuta laajasti vihreämpiä ja vastuullisia ratkaisuja suurkuvatulostamiseen. Esillä on paljon uusia ympäristöystävällisiä materiaaleja ja HP:n uusia laiteratkaisuja. Myös kierrätys kuuluu osana vastuullisuusteemaan.

Seri-Decon markkinointipäällikkö Hanna Jauhola kertoo yrityksen Demopäivien olevan laaja tapahtuma. Demotiloja on Tuusulassa yli 700 neliömetriä, mikä on mahdollistanut monipuolisen ja väljästi rakennetun tarjonnan. Asiakkaat voivat omaan tahtiin tutustua laitteisiin, materiaaleihin ja malleihin asiantuntijoiden opastuksella.

– Meillä on kärkiteemana nyt vastuullinen suurkuvatuotantoa. Tuomme esille, miten päämiehemme HP näkee sen ja miten sitä voidaan toteuttaa laitteilla ja uusilla materiaaleilla, Jauhola sanoo.

Seri-Deco on panostanut paljon uusien vihreämpien materiaalien tuomiseen markkinoille. PVC-vapaiden materiaalien lisäksi esillä on mm. kierrätyskuidusta valmistettuja kankaita ja lujakartonkilevyjä. Lateksitulosteet ovat vesipohjaisilla väreillä tehtyjä ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joilla voidaan hajuttomasti sisustaa isojakin tiloja. Sisustamiseen on esillä runsaasti ratkaisuja ja malleja.

Jauholan mukaan vihreämmät ratkaisut kiinnostavat asiakkaita entistä enemmän ja niitä on tarjolla entistä paremmin. Vaikka markkinoilla on melkoinen turbulenssi, Seri-Decolla on ollut hyvä toimitusvarmuus materiaaleissa. Spandex-konserni on tuonut lähelle suuret emoyhtiön varastot Seri-Decon omien varastojen lisäksi. Laitteiden toimitusajat ovat pandemian aikana kyllä venyneet, mutta ne ovat nyt normalisoitumassa.

Valkoväritulostamista entistä helpommin

Jauhola uskoo ensimmäistä kertaa esiteltävien HP Latex 700W & 800W -tulostimien kiinnostavan asiakkaita.

– Näytämme, miten HP on ratkaissut valkoväritulostamisen ongelmia ja miten mutkatonta valkoisen HP Latex -värin käyttö nyt on.

Esillä on myös HP:n syyskuussa lanseeraama HP PageWide XL Pro -tuotesarja, joka tuo tehokkuutta ja nopeutta julistetuotantoon. Muitakin laitteita ja ohjelmistoja on laajasti esillä.

Vastuullisuuteen kuuluu myös kierrätyksen järjestäminen. HP on siinä ollut edelläkävijä ja järjestänyt tulostuspäiden, värikasettien ja joidenkin materiaalien kierrätyksen. HP:n ratkaisuista kerrotaan kestävä kehitys -webinaarissa 28.10.2021. Tapahtumassa käsitellään ympäristöasioita ja annetaan vinkkejä siitä, miten tulostaa ympäristöystävällisemmin, ja kuinka kestävä kehitys voi vaikuttaa myönteisesti liiketoimintaan.

Reino Lantto

Array
Share: