Valokuva-alalle yhteinen tapahtuma

7.2.2017 07:49Uutiset » Tapahtumat
Kuva & Kamera -messut 2016. Kuvaaja Petri Mast / Messukeskus.

Visuaalisen alan vaikuttajat kokoontuvat yhteen nyt ensimmäistä kertaa järjestettävässä Finnish Photo Awards -tilaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa 17.3.2017. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille valokuvasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Kuva & Kamera -messujen yhteydessä.

Valokuva-alalla on tiedotteen mukaan pitkään ollut tyhjiö alan yhteisen tapahtuman suhteen. Mainonnalla, televisiolla, elokuvalla, musiikilla ja monella muulla alalla on ollut jo pitkään omat vakiintuneet vuotuiset gaalansa. Finnish Photo Awards vastaa nyt sosiaaliseen tilaukseen ja luo valokuvalle oman juhlansa.

Finnish Photo Awards on alan toimijoille hyvä tilaisuus toisiaan ja vaihtaa ajatuksia sekä näkemyksiä. Tilaisuudessa jaetaan myös alan merkittäviä palkintoja sekä ennen kaikkea julkaistaan uudistunut Fotofinlandia -kilpailu. Jaettavia palkintoja ovat mm. Finnfoto-palkinto, Vuoden Muotokuvaaja, Vuoden Fotokauppias, Flying Nature, Vuoden valottaja sekä muita mahdollisia huomionosoituksia.

Kuva & Kamera on Pohjoismaiden suurin kuva-alan tapahtuma. Se esittelee 17.–19.3. monipuolisesti kaikkea valo- ja videokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, editointiin, kuvan valmistamiseen, julkaisuun ja tulostamiseen liittyvää.

Messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden korkeatasoiset esiintyjät tarjoavat ajankohtaista asiaa ja opittavaa. Neljällä lavalla, Docendoforumissa, Epson Workshopissa ja Adobe-kouluttaja Corellian osastolla on esillä kuvauksen ja kuvankäsittelyn koko kirjo. Messujen näyttelyissä ovat mukana mm. Konsta Punkka ja Mikko Lagerstedt, Lahden tämän kevään MM-kisat, Tiina Puputin Sommiteltuja hetkiä -valokuvanäyttely ja Vuoden Luontokuvat.

Share: