Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusilla laitteilla vauhtia investointeihin

28.10.2021 12:17Uutiset » Tapahtumat
Canonin Colorado 1630 UVgel -tulostin lanseerattiin toukokuussa. Kuva: Canon.

Sesoma esittelee Demopäivillä 10.–11.11. kahta uutta suurkuvatulostinta, jotka ovat esillä Suomessa ensi kertaa. Uusilla laitteilla halutaan vauhdittaa investointeja, jotka ovat lähteneet alalla hyvin käyntiin tänä vuonna Sesoman toimitusjohtaja Sami Lempisen mukaan.

– Myyntikäyrät ovat osoittaneet ylöspäin tilikauden alusta huhtikuusta lähtien. Nyt investoidaan enemmän kuin viime vuonna ja myös huomattavasti suurempiin laitteisiin, Lempinen kertoo Print&Medialle.

Sesoma on juuri palkannut uuden myyjän ja Demopäiviltä odotetaan positiivista tulosta. Yleensä niillä on syntynyt kauppoja, ja nyt yrityksellä on jälleen paljon uutta esiteltävää.

Mutohin vesipohjainen sublimaatiotulostin Xpertjet 1642WR lanseerattiin syyskuussa, ja se on ensimmäistä kertaa esillä. Japanissa valmistetussa laitteessa on kaksi uudentyyppistä isoa tulostuspäätä. Niiden ja uusien tulostusalgoritmien avulla saadaan erinomaista kuvanlaatua korkealla tulostusnopeudella.

Sesoma esittelee Lempisen mukaan Demopäivillä myös tekstiilitulostamisen toisessa päässä pienikokoista ja edullista Polyprint TexJet Echo2 -tekstiilitulostinta, joka sopii esimerkiksi aloittavan tekstiilipainon ensimmäiseksi paitatulostimeksi. Paitoja voi koristaa vaikka heijastavilla Poli-Flex Reflex -materiaaleilla.

Lempinen uskoo myös Suomessa ensimmäistä kertaa esillä olevan Canonin Colorado 1630 UVgel -tulostimen kiinnostavan asiakkaita. Keväällä lanseerattu laite on edullisempi kuin Colorado 1650, mutta hyvin monipuolinen ja tehokas laite, jolla voi tuottaa erittäin kestäviä, hajuttomia ja heti kuivia tulosteita korkealla 1800 dpi:n resoluutiolla.

Sesoma esittelee demotiloissaan näiden uutuuksien lisäksi laajasti suurkuvatulostuksen laitteita, tulostusmateriaaleja eri käyttötarkoituksissa sekä uusia Expolinc-telineratkaisuja ja -materiaaliuutuuksia.

Mutohin vesipohjainen sublimaatiotulostin Xpertjet 1642WR lanseerattiin syyskuussa. Kuva: Mutoh.
Array
Share: