Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uudet pakkausratkaisut esillä PulPaper 2022 -tapahtumassa

25.11.2021 09:32Uutiset » Tapahtumat
PulPaper-tapahtumassa vieraili yli 9 200 kävijää vuonna 2018. Kuva: Messukeskus.

Uudet vastuulliset pakkausratkaisut ovat vahvasti esillä metsäteollisuuden kansainvälisessä suurtapahtumassa PulPaper 2022 maaliskuussa. Messukeskuksessa uutuustuotteitaan ja -palvelujaan näyttelyssä esittelevät yritykset tuottavat myös ohjelmaa tapahtumaan. Näitä ovat mm. startup-yritysten pitchaukset.

PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’s bioeconomy. Uudet pakkausratkaisut ja tekstiilituotteet ovat saaneet tapahtumaan omat alateemansa. Tapahtumassa ovat mukana mm. metsäyhtiöistä Metsä Group, UPM, Sappi ja Stora Enso sekä paljon kemikaalialan yrityksiä ja laitevalmistajia.

– PulPaper kokoaa alan ammattilaiset verkostoitumaan ja päivittämään tietonsa nyt lähes neljän vuoden tauon jälkeen. Keväällä 2021 avattiin tulevan tapahtuman teemoja jo ennakkoon Virtual pre-PulPaper-tapahtumassa. Mikään ei kuitenkaan pysty korvaamaan kohtaamisia kasvokkain, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

PulPaper järjestetään ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum 2022 -tapahtumien kanssa. Näiden kolmen ammattitapahtuman samanaikaisuus tuo Bergströmin mukaan lisäarvoa kullekin tapahtumalle.

Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Array
Share: