Tuoteuutuuksia Horizonin viimeistelytapahtumassa

21.8.2017 08:59Uutiset » Tapahtumat
Sarjanitomakone StitchLiner Mark III esiteltiin ensi kertaa vuoden 2016 Finishing First -tapahtumassa.

Horizon kutsuu jälleen painoalaa Finishing First -tapahtumaan, jossa keskipisteessä ovat automatisoituminen ja verkostoituminen. Tuoteuutuuksina tapahtumassa ovat esillä FoldLiner 7, taittokoneen ja sarjanitomakoneen yhdistelmä, sekä B2-taittokone AFV-56.

Tapahtumaan osallistuvat voivat tarkastella yli 20 demojärjestelmää lähietäisyydeltä täysin uudistetussa esittelytilassa. Tänä vuonna Horizon esittää yhteistöissä Hunkelerin, Canonin ja Crown van Gelderin kanssa kolme eri ratkaisua digitaaliseen rullapainamiseen kirjojen, esitteiden ja suoramainoskirjeiden vaihtelevassa tuotannossa. SmartStacker ja SmartSlitter edustavat tapahtumassa kahta digitaalista arkkisovellusta yksittäisarkkien käsittelyyn.

B2-taittokone AFV-56:n Dynamic fold -tekniikka ja Score Navigator avaavat uusia uria puoliformaatin taskutaittokoneille.

Viime vuonna lanseerattu StitchLiner Mark III on jälleen kerran huomion keskipisteenä. Uusimman sarjanitomakoneen suorituskyky ja käytettävyys ovat tiedotteen mukaan vakuuttaneet asiakkaat. Horizon on myynyt laitetta maailmanlaajuisesti jo sata kappaletta vain yhdeksän kuukauden kuluessa.

– Pidämme itseämme vahvana painoalan liikkeellepanijana. Siksi haluamme tarjota toisella Finishing First -tapahtumallamme jälleen foorumin vuoropuhelulle ja yhteistyölle. Verkotetut ja automatisoidut ratkaisumme osoittavat, miten painoalan yritykset voivat varustautua digitaaliseen murrokseen, Horizonin toimitusjohtaja Norbert Wienck toteaa.

Finishing First -tapahtuma järjestetään 26.–27. syyskuuta Horizon Academyssä Saksassa.

Share: