Tulostuspapereille Image-kilpailu

23.10.2013 16:06Uutiset » Tapahtumat

Antalis on kehittänyt Image-tulostuspapereihin liittyvän kansainvälisen kilpailun yhteistyössä Superflux-mainostoimiston kanssa. Kilpailussa hyödynnetään mobiililaitteita ja sosiaalista mediaa.

Kilpailuun osallistutaan ottamalla itsestä kuva Image-riisin kanssa ja liittämällä se Image Yourself -sivustolle. Voittomahdollisuudet lisääntyvät kutsumalla ystäviä mukaan tai jakamalla näitä valokuvia ystävien kanssa Facebookissa. Kilpailu jatkuu 15.6.2014 saakka.
Kilpailussa arvotaan viikoittain erilaisia palkintoja, mutta kaikki huipentuu pääpalkintoon: VIP-matka Brasiliaan ja lippu jalkapallon World Cup -otteluun heinäkuussa 2014.

Image on Antaliksen oma tulostus- ja digipapereiden tuoteperhe, joka tarjoaa yhtiön mukaan parasta laatua kopiointiin, tulostamiseen ja digitaaliseen painamiseen. Image Digicolor sekä Image Impact on tarkoitettu väritulostukseen, Image Business kaikkiin toimiston tulostustarpeisiin ja Image Volume suurten määrien kopiointiin ja tulostukseen. Image Indigo on valmistettu varta vasten digitaaliseen painatukseen HP Indigolla.

Lisätietoja www.antalis.fi tai www.imageyourself.net.

Share: