Tulossa korkeatasoinen ammattilaistapahtuma

18.9.2009 12:36Uutiset » Tapahtumat

Graafisen- ja viestintäalan johtavat messut Pohjoismaissa, FinnGraf ja FinnVisual 2009, järjestetään Jyväskylän Paviljongissa ensi viikolla 24.–26.9. Luvassa on järjestäjien mukaan korkeatasoinen, monipuolinen ja näyttävä ammattilaistapahtuma, sillä messuilla on yli 130 näytteilleasettajaa. Suurin osa suomalaisista ja kansainvälisistä toimijoista on mukana joko suoraan, yhteistyökumppanien tai jälleenmyyjien kautta.

– Näytteilleasettajien määrä on hyvin kattava. Taloustilanteen vuoksi osastojen koot ovat jonkin verran pienentyneet viime kertaisesta, mutta alan yritykset ovat silti halunneet olla täysillä mukana. Monet näytteilleasettajat, jotka vielä keväällä empivät, ovat lomien jälkeen varmistaneet osallistumisensa messuille, Jyväskylän Messut Oy:n projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen sanoo.

– Sellaiset yritykset, jotka haluavat näkyä ja kohdata asiakkaita juuri nyt, ovat nousevilla markkinoilla etulyöntiasemassa. FinnGraf ja FinnVisual 2009 -messut osuvat sikäli hyvään saumaan, että merkkejä talouden elpymisestä on jo ilmassa. Aktiivisilla yrityksillä on nyt tilaisuus iskeä, Pylvänäinen jatkaa.

FinnGraf on perinteisesti ollut konenäyttely ja näin on tälläkin kertaan. Messuille tulee lukuisia osastoja, joilla on toimivia koneita. Alan ammattilaiset ovat aina kokeneet FinnGraf-messut hyväksi paikaksi tulla tutustumaan kone- ja laiteuutuuksiin sekä niiden sovellutuksiin.

FinnGraf ja FinnVisual 2009 -messut ovat yleisölle auki torstaina 24. ja perjantaina 25. syyskuuta kello 10–17 sekä lauantaina 26. syyskuuta kello 10–15. Messujen avajaiset ja kutsuvierasilta järjestetään torstaina kello 18–21. Avajaisohjelma on korkeatasoinen: puhujina ovat Hansaprint Oy:n toimitusjohtaja Timo Ketonen, Markkinointitoimistojen Liiton toimitusjohtaja Markus Leikola sekä Lehtisepät Oy:n toimitusjohtaja Erkki Summanen.

Lisätietoja: www.jklpaviljonki.fi/finngraf2009.

Katso AGI:n uusimman lehden kattava FinnGraf-ennakko tästä.

Share: