Tekstiilituotannon uudet tuulet Tuusulassa

22.8.2019 08:00Uutiset » Tapahtumat
HP STICH sublimaatiotulostin on ensi kertaa nähtävillä Demopäivillä Suomessa. Kuva: HP.

Seri-Deco esittelee suurkuva- ja tekstiilituotannon uusimmat laitteet, ohjelmistot ja materiaalit Democenterissään Tuusulassa Demopäivillä syyskuussa. Ensimmäistä kertaa Suomessa esitellään HP:n sublimaatiotulostin HP STITCH S500, joka tuo tekstiilien tuotantoon ja värihallintaan uuden aikakauden.

Tiedotteen mukaan HP:n edistyksellisen dye-sub -tulostusteknologian ansiosta voidaan vähentää tulostusaikaa sekä väri- ja materiaalihukkaa tekstiilituotannossa ja saavuttaa yhdenmukaiset, samana toistuvat ja upeat värit eri materiaaleilla.

Demopäivillä esitellään HP Latex R2000 -tasotulostimen monipuoliset tuotantomahdollisuudet. Tulostus-leikkuu-työnkulku onnistuu saumattomasti R2000-tulostimen ja Summa F -tasoleikkurin väillä tai HP latex 365 ja 115 -rullatulostimilta Summan rullaleikkureille.

Esittelyssä on myös Rolandin tulostinuutuus TrueVIS VG2, joka on integroidulla leikkurilla, valkoisella tai oranssilla lisävärillä ja monilla uusilla ominaisuuksilla varustettu suurkuvatulostin. Jälkikäsittely onnistuu helposti Rollsrollerin, Keencutin tai Neschenin jälkikäsittelylaitteilla.

Todellisia tuotantoympäristöjä jäljittelevillä esittelypisteillä havainnollistetaan vaihtoehtoja kasvattaa tuotantokapasiteettia ja parantaa tuotantotarkkuutta nykyaikaisin tuotantolaittein ja ohjelmistoin. Lisäksi esittelyssä on materiaaliuutuuksia suurkuvatuotantoon.

Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestettävä avoimien ovien tapahtuma 10.–12. syyskuuta 2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: