Tekstiilitulostus vahvasti esillä Sesomalla

25.8.2017 08:59Uutiset » Tapahtumat
Demopäivillä voi nähdä mm. Mutoh VJ-1948WX -tekstiilitulostimen työssään.

Sesoman Jusslan Demopäivätarjonta rakentuu vahvasti toteutuksien esittelyyn. Erityisesti esillä on tekstiilitulostamisen laitteita ja materiaaleja sovelluksineen.

Sesoman perinteisissä konedemoissa pyörivät Mutohin tekstiilitulostimet sekä UV LED -esinetulostin. Samalla lanseerataan Mutohin uusi ilme ja mikronettisivu, jossa koneet on jaettu eri väreihin käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi esillä on tulostettuja tekstiilimalleja muilta laitepäämiehiltä.

Esittelytiloista löytyvät eri seinätyypeille sopivat sisustusratkaisut nopeasti ilmettä muuttavista teipeistä pysyvämpiin tapettivaihtoehtoihin.

Demopäivillä 6.–7.9. ovat esittelyssä myös kaikki Expolincin Fespa-uutuudet sekä täydentäviä tuotteita PolyExpon ja Tiderin valikoimista. Sesoma pystyttää demotilaan Fespasta tutun Expolinc Pop Up Cafen uusilla ShowCase -sarjoilla ja parilla eri pöytävaihtoehdolla varustettuna.

Talon toisessa päädyssä pääsee testaamaan telinerunkojen toimivuutta ihan itse. Esittelyssä on erilaisia roll uppeja, kuvaseiniä, lippuvaihtoehtoja ja muita telineratkaisuja.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa demopaivat.fi

Share: