Tekstiilipainamisen innovaatioita virtuaalimessuilla

9.10.2020 11:17Uutiset » Tapahtumat
Digitaalinen tekstiilipainatus mahdollistaa moninaisten tuotteiden tarvepainamisen. Kuva: Mimaki.

Mimaki Europe esittelee uusimpia tekstiilipainamisen ratkaisujaan Innovate Textile & Apparel Trade Show -tapahtumassa. Mimakin mukaan sublimaatiopainatus on tekstiilipainamisessa mullistava tekniikka ja mahdollistaa tarpeen mukaan tuotannossa korkean laadun ja kirkkaat värit monilla eri materiaaleilla.

Tapahtuman järjestää 15.-30.10. World Textile Information Network (WTiN) -tietopalvelu. Messuilla on esittelyjen lisäksi myös mahdollista keskustella chatissä 24/7 Mimakin asiantuntijoiden kanssa. Mimaki Europe tekee tässä yhteistyössä Mimaki USA:n ja Mimakin Globalin kanssa.

Mimakin messuesiintymisen keskiössä ovat lippulaiva sublimaatiotulostin TS55-1800 ja uusi hybriditulostin TX300P-1800 MkII. TS55-1800 on valmistajan mukaan alhaiset tuotantokustannukset ja sopii erinomaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Tänä vuonna lanseerattu Tx300P-1800 MkII mahdollistaa sekä suoraan tekstiilille että paperille tulostamisen samalla laitteella, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta painopalvelujen tuottajille. Tulostimessa voidaan käyttää kolmea erilaista väriyhdistelmää, mikä mahdollistaa laajan sovellusvalikoiman tekstiileistä sisustustuotteisiin.

Messuilla on laajasti esillä myös muita tekstiilipainolaitteiden tarjoajia. Mukana ovat mm. Brother, EFI, Epson, HP, Konica Minolta, Kornit ja Ricoh.

 

Virtuaalimessuilla on esillä sublimaatiotulostin TS55-1800. Kuva: Mimaki.
Share: