Tapahtumien syyskuu

1.9.2017 11:28Uutiset » Tapahtumat
Jusslan Demopäivillä ovet ovat avoinna 6.–7.9.viidellä toimijalla samanaikaisesti. Kuvassa Seri-Decon näyttelytila.

Syyskuussa on luvassa monta tapahtumaa, jotka liittyvät graafisen viestinnän alaan. Luvassa on muun muassa Markkinoinnin Viikko, PromoExpo, Jusslan Demopäivät, Mainontapäivä ja ulkomailla LabelExpo.

Markkinoinnin Viikko ja PromoExpo aloittavat tapahtumasuman Helsingin Messukeskuksessa 5.–6.9. 10 vuotta täyttävä Markkinoinnin viikko on nyt toista kertaa Messukeskuksessa. Tapahtumassa käsitellään markkinointia, mainontaa, viestintää, myynnin edistämistä, asiakaskokemusta, johtamista sekä näitä tukevaa teknologiaa. Ajankohtaista ohjelmaa tarjoillaan molempina tapahtumapäivinä kolmella lavalla, joiden teemoina ovat Tulevaisuuden asiakas, Tunne ja tieto ja Suomi nousuun.
Markkinoinnin Viikon kanssa on käynnissä myös uusi tapahtuma PromoExpo. Osana PromoExpoa toteutetaan messuille Wow Visual -teema-alue, joka erikoistuu graafisen teollisuuden ja visuaalisen viestinnän eri osa-alueisiin. Alue palvelee graafisen alan ammattilaisia, painotöiden ostajia sekä suunnittelijoita sekä markkinointipäättäjiä. Wow Cityn näytteilleasettajia ovat muun muassa Grano, Pixmill, Happy Print, Printscorpio ja SP-Paino.

Demopäivillä riittää nähtävää

Viidettä kertaa järjestettävät Jusslan Demopäivät esittelee 6.–7.9 viiden yrityksen voimin graafisen suurkuvatuotannon laitteita, materiaaleja ja sovelluksia. Canon, KTA-Yhtiöt, Seri-Deco, Sesoma ja Signcom järjestävät yhteistyössä avoimien ovien tapahtumat, kukin omissa tiloissaan. Tapahtuman eräänlainen pääpaikka on Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella, jossa ratkaisujaan esittelevät Seri-Deco ja Canon. Lisäksi KTA-Yhtiöt esittelee tuotteitaan Espoossa, Sesoma Vantaalla ja Signcom Helsingin Hermannissa. Lisätietoa ja aikataulut tapahtuman kotisivuilta.

Samaan aikaan Jusslan Demopäivien kanssa myös Konica Minolta pitää oviaan auki Espoon Keilarannan toimistollaan. Ovet ovat auki koko viikon 4.–8.9.

Katso lisätietoa tulevista tapahtumista sivustomme tapahtumakalenterista.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: